OTA YHTEYTTÄ

Aihe

Viesti

LAUREA ENTREPRENEURSHIP SOCIETY

Laurea Entrepreneurship Society on yhdistys joka haluaa innostaa opiskelijoita yrittäjyyteen. Järjestämme lukuisia tapahtumia, joissa on mahdollisuus päästä kuuntelemaan niin yrittäjien tarinoita kuin liikeidean omaavien ihmisten pitchejä. Tarjoamme verkostoja ja kehitämme yrittäjyystoimintaa ammattikorkeakoulujen kanssa. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön ja jatkuvasti kasvava joukkomme koostuukin yrittäjyydestä kiinnostuneista ihmisistä. Me haluamme tehdä Suomesta yrittäjäystävällisemmän maan.

LAUREAES INSTAGRAMISSA

LAUREA ENTREPRENEURSHIP SOCIETY