PITCH & BEER

Pitch & Beer on rennossa baariympäristössä tapahtuva pitchaustapahtuma, jossa on helppo harjoitella esiintymistä sekä saada asiantuntevilta tuomareilta kehitysideoita omaan liikeideaan. Tapahtumassa ei ole pakko esiintyä vaan myös yleisöön saa tulla viettämään iltaa ystävien kanssa ja samalla verkostoitumaan muiden yrittäjähenkisten ihmisten kanssa.

Pitchauksien jälkeen tarjoamme kaikille tapahtumaan osallistuneille purtavaa pizzan muodossa. Tapahtumapaikka vaihtelee ja aiemmin tilana on toiminut muun muassa Baarikärpänen ja Bar Bäkkäri. Tarkemmat tiedot tapahtumapaikasta selviää aina lähempänä tapahtumaa, joten kannattaa pysyä kuulolla.

YRITTÄJYYSTIISTAI

Keväällä 2008 ensimmäinen yrittäjyystiistai kajahti käyntiin Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran tiloissa. Tuolloin Suomessa ei ollut vielä nuorille yrittäjyydestä kiinnostuneille aikuisille juuri mitään toimintaa tai tapahtumaa. Yrittäjyystiistain perustaja Sani Leino opiskelijakollegoidensa kanssa halusi tehdä muutoksen ja loivat innostavan ja ajatuksia herättävän yrittäjyystapahtumasarjan, joka tänä päivänäkin vetää luentosalit täyteen nuoria sekä aikuisia kuuntelemaan ajankohtaisimpia yrittäjyystarinoita.

Yrittäjyystiistai innostaa, koskettaa, herättää ajatuksia ja vaikuttaa kuulijaansa. Puhujina on kuultu muun muassa mahtavaa Arman Alizadia, sykähdyttävää Eeva-Liisa ”Eppu” Ylälahtea, mainiota Henri Nysrtrömiä sekä monia.
Kaikille avoin Yrittäjyystiistai järjestetään Laurea ammattikorkeakoulun tiloissa ympäri pääkaupunkiseutua tiistai-iltapäiväisin. Tapahtuma on maksuton. Tule kuuntelemaan tämän vuosikymmenen mielenkiintoisempia yrittäjyystarinoita!

CO-WORKING DAYS

Co-working day:t ovat kaikille avoimia tapahtumia, joissa keskustellaan LaureaES:n tulevista tapahtumista sekä muita yhdistykseen liittyviä asioista. Tapahtumia järjestetään muutaman kerran kuukaudessa yleensä Helsingin keskustassa. Mikäli LaureaES kiinnostaa yhdistyksenä niin Co-working dayt ovat mainio tapa tutustua yhdistyksessä toimiviin ihmisiin. Tervetuloa!


TAPAHTUMAT


Cambridge Venture Camp

Hakuaika: 15.1. – 4.2. | Lue lisää

November 22, 2017 5:00 pm

Pitch & Beer @ Microsoft Flux

November 4, 2017 9:30 am

LaureaES Presents: Up Event

November 2, 2017 6:00 pm

Community Hangout

October 31, 2017 5:00 pm

Hatch Marketing Branding Workshop

October 2, 2017 12:00 pm

Nordic Business Forum Live Stream

October 1, 2017 3:00 pm

The ES Challenge